Trenaplex E 200

412.82

SKU: 5684 Kategoria:

Opis

Trenaplex E 200

În majoritatea sporturilor de competiție, utilizarea de steroizi promite cel puțin o descalificare. Acest lucru, în principiu, se aplică și la culturism, dar toată lumea înțelege perfect că este pur și simplu imposibil să obții maximul de la un corp de fier și relief fără utilizarea de droguri. Și pe piața medicamentelor în acest moment puteți găsi medicamente de un plan ușor și cele care sunt folosite de profesioniști. Acesta este exact ceea ce aparține Trenbolone Enanthate. În comparație, toți steroizii, inclusiv „frații Trenbolone”, fumează în liniște pe margine. Farmacologia modernă nu a inventat încă un lucru mai puternic. Deși este un medicament relativ nou, și-a câștigat reputația de geniu în rândul profesioniștilor din domeniul culturismului.

Și acest lucru nu este în zadar. Ce are de oferit Trenbolone Enanthate? Masa musculară crește rapid, puteți vedea schimbări aproape în fiecare zi și, dacă adăugați testosteron la tren, rezultatul va fi fenomenal. Grăsimea se topește ca într-o tigaie și apa nu se acumulează în organism. Rezultatul este o musculatură dură, ridicată, elastică și venoasă. Forța eroică crește cu treizeci de procente și, datorită creșterii numărului de eritrocite, crește și rezistența sportivului. Potrivit unor rapoarte, IGF-1 crește cu 200%. Procesele metabolice se accelerează. Folosind Trenbolone Enanthate, culturistul se recuperează mult mai repede după antrenament. Dar există și o sabie cu două tăișuri: aceasta este atracția și activitatea sexuală. La unii poate crește, la alții, dimpotrivă, poate scădea.

Și ce fel de chimie se poate face fără efecte secundare. Trenbolon Enanthate nu este o excepție, deși multe dintre cele inerente altor steroizi nu sunt. Ginecomastia și edemele, efectele nocive asupra ficatului și rinichilor sunt absente, ca substanță. Nu există aromatizare. Dar agresivitatea, acneea, chelia, creșterea pielii uleioase și tulburările de somn apar. Presiunea crește adesea. Pe măsură ce propriul nivel de testosteron scade, este posibilă atrofia testiculară. Dar, după cum știți, orice reacții secundare sunt posibile cu o atitudine neglijentă față de utilizarea medicamentului și o predispoziție la anumite probleme de sănătate.

Trenbolon Enanthate și femeile sunt concepte incompatibile. Pentru cei care sunt pe cale să abordeze chimia pentru prima dată sau pentru începători, trenul este, de asemenea, contraindicat. Organismul trebuie mai întâi să se obișnuiască cu șocuri mai puțin violente. Acest monstru este destinat doar culturistilor experimentați. Nu ar fi de prisos să spunem că un medic, un antrenor și o monitorizare constantă a stării organismului vor anula practic manifestarea efectelor secundare.
*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

 

 

Dodatkowe informacje

Produkt

Kategoria

Składnik

Produkcja

Cena przedmiotu

€92

Pakiet

fiolka z 10 ml (200 mg / ml)